Terkukur.....Terkukur.....Terkukur...

Masa ke semasa aku akan update blog ini. Aku akan cuba masukan semua peralatan memikat burung terkukur ini seperti cetok, racik, tumang, jebak, pelbagai dan saiz sangkar layang dgn harga berpatutan dan kualiti yg terjamin. Sesiapa yg belum ada atau nak tambah koleksi call aje Amat Kraft Enterprise di 019 - 3414023 & 013 - 6003376.





Photobucket













Tuesday, January 18, 2011

Sangkar layang merbok for sale 2 biji. / Sudah di jual 30/01/2011

Sangkar layang merbok ini siap dgn ukir sekali, tp tak penuh sangat. Ada 2 biji je yg tinggal, sesiapa berminat untuk koleksi atau hadiah kepada kawan2. Bole menghubungi saya di 012-698 3304. 
1. Harga 140.00
2. Kos penghantaran 15.00 untuk pos biasa 3-4 hari akan sampai.

Sangkar merbok ni dah abis, terima kasih  Ah peng Ampangan & Ajak linggi kerana berurusan dgn saya.

3 comments:

Muhammad Zakwan said...

En. Amat, buat la lg contoh2 sangkar layang merbuk yg pattern baru2 lg supaya senang kite pilih berdasarkan gambar

Amat Terkukur said...

Salam zakwan, sangkar merbok ni kalau ada permintaan je baru saya buat. Mungkin lepas ni banyak model baru saya update dalam blog.

Abdul Rahim Aim said...

Slam..boss sangkar layang terkukur ad jual ke?.

Post a Comment

Popular Posts

Blog Archive