Terkukur.....Terkukur.....Terkukur...

Masa ke semasa aku akan update blog ini. Aku akan cuba masukan semua peralatan memikat burung terkukur ini seperti cetok, racik, tumang, jebak, pelbagai dan saiz sangkar layang dgn harga berpatutan dan kualiti yg terjamin. Sesiapa yg belum ada atau nak tambah koleksi call aje Amat Kraft Enterprise di 019 - 3414023 & 013 - 6003376.





Photobucket













Tuesday, January 18, 2011

Cetok for sale/ sold out

12 comments:

faktm69 said...

this nice but can you delivery to singapore?

legacys said...

amat/// ko punya kerja tangan mmang aku respect hbis lh rasanya aku dh berkenan n terpaut hati ngannya nnti aku call ko k///

Amat Terkukur said...

faktm69 : can . dont worry. u choose any product you want to buy.

Amat Terkukur said...

legacys : takde lah... biasa je.. lepas raya cina, banyak lagi produk baru.

Mele said...

Which area malayisa got sale cetok and sangkra layang best???

Serama Skudai said...
This comment has been removed by the author.
Serama Skudai said...

assalam..ada lagi x yang macam ni??

Serama Skudai said...

http://amatterkukur.blogspot.com/2011/01/cetok-for-sale_2463.html

ada lagi x model cam nie ?kalu ada sms kat hp saya 0127212204

Amat Terkukur said...

Ada, tp model ni tak berapa cantik. Besok saya sms saudara.

Serama Skudai said...

x apa la, sya pun masih baru lagi...ada yg ni untuk permulaan ok la...cam maner x der lagi sms dari abng..

Eiz said...

salam bang,, model nie abg ad buat lg x?
klu ad sms sy 017 6170257

Bunny28041976 said...

aslkm...bang...
2014 ni koleksi macam kurang jer bang...

Post a Comment

Popular Posts

Blog Archive