Terkukur.....Terkukur.....Terkukur...

Masa ke semasa aku akan update blog ini. Aku akan cuba masukan semua peralatan memikat burung terkukur ini seperti cetok, racik, tumang, jebak, pelbagai dan saiz sangkar layang dgn harga berpatutan dan kualiti yg terjamin. Sesiapa yg belum ada atau nak tambah koleksi call aje Amat Kraft Enterprise di 019 - 3414023 & 013 - 6003376.





Photobucket













Saturday, September 24, 2011

Jebak merbok 2nd hand for sale - RM 80.00 / Sudah di jual

 

Jebak merbok 2nd hand ni nak jual. Dibuat menggunakan dawai tembaga. Tuannya tak mikat lagi denak pun dah takda, siapa cepat dialah yg punya. Saiz kecil muat masuk bakul moto. Berminat bole call Amat di 012 - 698 3304.
1. Harga RM 80.00
2. Pos - RM 20.00
3. Stock ready 1 unit je

Jebak merbok ini telah di beli oleh saudara Faizal dari Melaka. Terima kasih, jebak ini ok lg, cuma jarang di gunakan.

3 comments:

denim syahputra said...

ada jual jebak merbuk nya

sesumpah hijau said...

wrna lain a da tak...

Unknown said...

Ada lgi x jebak mcm ni, kalau ada sya mhu satu... kalau boleh harga mcm ni pun kira ok

Post a Comment

Popular Posts