Terkukur.....Terkukur.....Terkukur...

Masa ke semasa aku akan update blog ini. Aku akan cuba masukan semua peralatan memikat burung terkukur ini seperti cetok, racik, tumang, jebak, pelbagai dan saiz sangkar layang dgn harga berpatutan dan kualiti yg terjamin. Sesiapa yg belum ada atau nak tambah koleksi call aje Amat Kraft Enterprise di 019 - 3414023 & 013 - 6003376.





Photobucket













Saturday, January 22, 2011

Sangkar layang kayu bakar 4 unit for sale / Sold out 01/02/2011.





Sangkar layang kayu bakar ni ada stock 4 biji, 1 dah siap sepenuhnya dan 3 masih lg dalam pembikinan. Tak lama minggu depan siaplah. Tinggal nak tembak clear dan plywood je lagi. Sesiapa berminat boleh menghubungi Amat di 012 - 698 3304.
1. Harga RM 250.00
2. Pos biasa 15.00 sekali packing dalam kotak pasti selamat. Kerosakan saya akan ganti yg baru.
3. Masa yg diambil untuk pos biasa 4-5 hari waktu bekerja.


Sangkar ni dah habis, stock baru 2 unit akan siap tak lama lagi. Terima kasih semua kerana berurusan dgn Amat Kraft Enterprise. Banyak lagi produk baru akan keluar selepas raya cina nanti. Pasti meletop............

4 comments:

majujaya said...

Pak Amat..
saya Togar,tinggal di Indonesia,bisa dipos kan ke indonesia?Kalau bisa berapa harganya dan ongkos kirimnya?Mohon informasi.Thank you...

Amat Terkukur said...

harganya 250 dan kos pos ke indonesia RM 50.

Tito Ariawan said...

Kalau mau pesan tujuan pengiriman pemalang, jawa tengah, indonesia harga sampai berapa pak? Terima kasih

Tito Ariawan said...

Kalau mau pesan tujuan pengiriman pemalang, jawa tengah, indonesia harga sampai berapa pak? Terima kasih

Post a Comment

Popular Posts

Blog Archive