Terkukur.....Terkukur.....Terkukur...

Masa ke semasa aku akan update blog ini. Aku akan cuba masukan semua peralatan memikat burung terkukur ini seperti cetok, racik, tumang, jebak, pelbagai dan saiz sangkar layang dgn harga berpatutan dan kualiti yg terjamin. Sesiapa yg belum ada atau nak tambah koleksi call aje Amat Kraft Enterprise di 019 - 3414023 & 013 - 6003376.





Photobucket













Friday, April 6, 2012

Sangkar ekonomi for sale - RM60.00


Sangkar ekonomi for sale, berminat bole menghubungi Amat di talian 012 - 698 3304. Sangkar ini sesuai dgn burung baru dan pikat.


1. Harga - RM 60.00
2. Harga pos - RM 20.00


13 comments:

Nazar Othman said...

salam...saya nak order sangkar ini..masih ada stok lagi?

Amat Terkukur said...

salam, macam mana puas hati tak dgn sangkar ekonomi ni. Simple dan kemas buatanya. tima kasih kerana berusan dgn saya.

Nazar Othman said...

wsalam..memang puas hati sangkar layang tu..tima kasih...satu lg..macam mana dengan racit pandan..sudah siap ke? kalu dah siap jgn lupa sms saya..

hedru rabin said...

sangkar layang ekonomi masih ada stok ke?

mohd panjang said...

kalau nk pos berape hri abg...lokasi johor bahru..

hattaj said...

sangkar layang ekonomi masih ada stok ke? berapa lama kalau nak pos ke kuching,sarawak?

penternak jambul said...

assalam, sgkr ekonomi ni ad lg?

Azri Terkukur said...

sgkr ekonomi ni ad lg x?

Ely Botak said...

salam bro Amat ..stok sangkat ekonomi ada lg tak ? Jefry dari Bandar Tenggara Johor..

Estu Priyo said...

Ass wr wb.....bisakah kirim sgkr ekonomi ke magelang indonesia......www

sesumpah hijau said...

cantiknya..mcm tak caya plk harga rm60

Adhy Farras said...

klo mau pesan cara nya gimana

Adhy Farras said...

klo mau pesan cara nya gimana

Post a Comment

Popular Posts