Terkukur.....Terkukur.....Terkukur...

Masa ke semasa aku akan update blog ini. Aku akan cuba masukan semua peralatan memikat burung terkukur ini seperti cetok, racik, tumang, jebak, pelbagai dan saiz sangkar layang dgn harga berpatutan dan kualiti yg terjamin. Sesiapa yg belum ada atau nak tambah koleksi call aje Amat Kraft Enterprise di 019 - 3414023 & 013 - 6003376.





Photobucket













Sunday, March 18, 2012

Racik no 8 double for sale - RM 70.00


Racik no 8 double ni model baru, tangsi dupon dan perambut benang braded sulaman emas.

1. Harga - RM 70.00 siap pos laju.
2. 25 mata.

24 comments:

mohd fouzan said...

yang ni ade lg tak ?

Amat Terkukur said...

Salam fauzan, racik ini ada byk. Kalau nak call Amat

mohd fouzan said...

wasalam , bang Amat klu nak bli mcm mne ?

Amat Terkukur said...

nanti tinggalkan no phone

mohd fouzan said...

ape bze racik ni dngn racik pandan ?

Amat Terkukur said...

racik ni no 8 double, tiang dia sulam benang. racik pandan tiang pakai gam

mohd fouzan said...

terima kasih bang .. nnt ape2 hal sye call abng ...

faizal zam said...

salam brape mata racik tu,,...

Rudiansyah Putra Dalimunthe said...

Assalamualaikum....
mau nanya dulu nih....
kira-kira bisa kirim racik no 8 double nya ke Indonesia....?

my email :
rudiansyahpd@gmail.com

Amat Terkukur said...

pasti bole, tp racik ini tak berapa bagus. Yg bagus racik pandan.

ros mad said...

bg saya nk oder satu racik no 8

Amat Terkukur said...

ok

ros mad said...

salam bila boleh hantar nanti saya cal racik pandan berapa harga.?

Amat Terkukur said...

racik panda 70 siap pos, dah saip dkt 5 kepala. berminat call saya 012 - 6983304

yanli8661 said...

salam ,

Saya ni pemikat ayam hutan ,blh buatkan racik ayam hutan ke, jika blh saya nak 31 mata kali 2,harga camne pula,saya zeli lembah klang

MUHAMMAD NUR HAZIQ said...

Bng cmne nk bli raciknye

Kobmunem Vampire said...

Mcmna nak bli racik nie...sya nak bli tp mcmna nak hubngi bang amat

Kobmunem Vampire said...

Mcmna nak bli racik nie...sya nak bli tp mcmna nak hubngi bang amat

Kobmunem Vampire said...

Mcmna nak bli racik nie...sya nak bli tp mcmna nak hubngi bang amat

Muhammad Shahrizan said...

Assalamulaikum a.mat
Sy berminat dengan racik ni
So mcm mana cara pembelian ?

Unknown said...

Salam,

Saya ingin membuat pesanan seperti berikut:
1. racik no.8 double - 2 kepala
2. racik pandan - 2 kepala
Sila email saya (rzit35@gmail.com) sekiranya stock masih ada.

Terimakasih

Unknown said...

Salam,

Saya ingin membuat pesanan seperti berikut:
1. racik no.8 double - 2 kepala
2. racik pandan - 2 kepala
Sila email saya (rzit35@gmail.com) sekiranya stock masih ada.

Terimakasih

amir shah said...

apa beza racik pandan dan racik no8 ni

amir shah said...

apa beza racik pandan dan racik no8 ni

Post a Comment

Popular Posts