Terkukur.....Terkukur.....Terkukur...

Masa ke semasa aku akan update blog ini. Aku akan cuba masukan semua peralatan memikat burung terkukur ini seperti cetok, racik, tumang, jebak, pelbagai dan saiz sangkar layang dgn harga berpatutan dan kualiti yg terjamin. Sesiapa yg belum ada atau nak tambah koleksi call aje Amat Kraft Enterprise di 019 - 3414023 & 013 - 6003376.





Photobucket













Friday, March 18, 2011

Sangkar Layang for sale./ Stock terakhir. 25/03/2011/ Sudah dijual 1/4/2011



Model baru ni siap tadi, stock ready 1 unit je. Sesiapa berminat bole call. Hantar cara pos dan datang sendiri ke Panchor Jaya seremban pun bole.
Stock ready 1 unit,

Tinggal ni je sangkar layang bakar untuk bulan Mac ini. Stock baru 2 minggu lagi baru potong tapak arini. Jgn lepaskan peluang ini, harga berpatutan hanya RM 250.00. Jgn risau boleh hantar tak kira sabah atau Sarawak. Call je tak payah nak tempah stock ready comfirm terus pos 3-4 hari bole sampai dgn menggunakan pos biasa. 

Model baru ni telah di beli oleh Mr Lim dari jengka kawan otai Zam/otai azmi eppy & black. Terima kasihlah kerana menyokong dan memberi tunjuk ajar. Lepas ni bolehlah kita start main johor balik. Pikat tua dah keluar tu, nampak mcm ok je.

3 comments:

yantos88 said...

saya mau pesan sangkar layang ke indonesia bisa tidak n berapa harganya.

Amat Terkukur said...

bole, bg alamatnya. saya bisa mengposkan ke indonesia.

majujaya said...

Saya juga mau pesan,alamat saya di Indonesia.Berapa harganya dan ongkos kirim? Thanks

Post a Comment

Popular Posts