Terkukur.....Terkukur.....Terkukur...

Masa ke semasa aku akan update blog ini. Aku akan cuba masukan semua peralatan memikat burung terkukur ini seperti cetok, racik, tumang, jebak, pelbagai dan saiz sangkar layang dgn harga berpatutan dan kualiti yg terjamin. Sesiapa yg belum ada atau nak tambah koleksi call aje Amat Kraft Enterprise di 012 - 698 3304.


Photobucket






Tuesday, March 22, 2011

Racik pandan for sale 5 kepala/ Tinggal 1 kepala lagi 1/4/2011


Racik pandan baru siap arini. 25 mata 3 kepala & 27 mata 2 kepala. Sesiapa yg belum mencuba racik ini jgn lepaskan kerana susah nak dapat dan lambat kena tunggu.
1. Menggunakan tangsi dupon
2. Perambut lam pancing laut/tali fiber.
3. No 8 s/steel hitam pasti bh tak nampak.
4. Harga RM 65.00 untuk 25 mata & RM 70.00 untuk 27 mata.


Racik ni tinggal 1 kepala lagi, 2 kepala telah di beli oleh En Lai yik meng dari Sigapore dan 1 kepala di beli oleh saudara Yazir kulim kedah. Terima kasih kerana menggunakan racik ini, Diharap lepas ni perkataan lucut tak muncul lagi.
Stock tinggal 1 kepala lagi, siapa yg belum ada atau nak cuba racik ni jgn ragu2 di jamin
Semalam 1 kepala telah di beli oleh saudara Noor azman segamat. Terima kasih, harap racik tu dapat mengganas di segamat. Segamat banyak burung ooooooooo.

Friday, March 18, 2011

Sangkar Layang for sale./ Stock terakhir. 25/03/2011/ Sudah dijual 1/4/2011



Model baru ni siap tadi, stock ready 1 unit je. Sesiapa berminat bole call. Hantar cara pos dan datang sendiri ke Panchor Jaya seremban pun bole.
Stock ready 1 unit,

Tinggal ni je sangkar layang bakar untuk bulan Mac ini. Stock baru 2 minggu lagi baru potong tapak arini. Jgn lepaskan peluang ini, harga berpatutan hanya RM 250.00. Jgn risau boleh hantar tak kira sabah atau Sarawak. Call je tak payah nak tempah stock ready comfirm terus pos 3-4 hari bole sampai dgn menggunakan pos biasa. 

Model baru ni telah di beli oleh Mr Lim dari jengka kawan otai Zam/otai azmi eppy & black. Terima kasihlah kerana menyokong dan memberi tunjuk ajar. Lepas ni bolehlah kita start main johor balik. Pikat tua dah keluar tu, nampak mcm ok je.

Sangkar layang for sale ( RM 220.00)/ Sudah di jual 21/03/2011.


Sangkar ni byak menggunakan kayu jati. Berat boleh tahan, Siapa berminat bole call Amat Kraft. Stock terakhir.

1. Harga RM 220.00
2. Qty - 2 biji lagi.

2 biji sangkar ini telah dibeli oleh Bad dar Sarawak. Terima kasih banyak2 sangkar ini saya akan pos secepat mungkin. Stock baru lambat lg.

Mafla for sale 2 pcs/ tinggal 1 lagi - Sold out 1/4/2011


Kain Mafla atau kelambu askar pun ada, kali ni kainnya di import terus dari Singapore.
1. 2 helai untuk 1 set.
2. Siap jahit dan terus bole pakai.
3. Sesuai untuk memikat ayam dan burung.

Tinggal 1 set lagi mafla ni, 1 set dah pos ke Norzaidi dari Kedah. Terima kasih byk2 kerana menggukan mafla ini. Lepas ni nak duduk 1 meter dari pikat pun takpa, pikat pun selamat.

Tali kaki/tali ulat for sale (RM 3.50)


Tali kaki atau tali ulat pun ada jual. Satu set RM 3.50. Cantik dan kemas buatan tangannya. Siapa yg berminat saya bole poskan. Selalunya tali ini di hantar terus kekedai burung, tp kali ni stock agak byk dan boleh dijual kepada org yg mengunjungi blog saya.
1. No 8 tembaga keras
2. Beli je terus pakai tak payah nak simpul2

Sangkar layang kayu bakar for sale 2 biji (RM 250.00)/ Sold out 26/03/2011



Sangkar layang kayu bakar baru siap 2 biji.. Dulu hanya menggunakan clear tin, sekarang tidak lagi. Compressor baru beli untuk kepuasan bersama. Siapa berminat dgn sangkar baru ini boleh menghubungi Amat Kraft Enterprise di  012-698 3304.
1. Harga RM 250.00
2. Qty - 2 biji
3. Labuh dan tidak terlalu berat.


Model ni dah abis 1 telah di beli oleh Abg Jamal Perlis dan Sebiji lagi di beli oleh Mr Steven dari  KL. Terima kasih kerana menggunakan sangkar ini. Lepas ni senyum lebarlah

Popular Posts