Terkukur.....Terkukur.....Terkukur...

Masa ke semasa aku akan update blog ini. Aku akan cuba masukan semua peralatan memikat burung terkukur ini seperti cetok, racik, tumang, jebak, pelbagai dan saiz sangkar layang dgn harga berpatutan dan kualiti yg terjamin. Sesiapa yg belum ada atau nak tambah koleksi call aje Amat Kraft Enterprise di 019 - 3414023 & 013 - 6003376.





Photobucket













Friday, March 18, 2011

Tali kaki/tali ulat for sale (RM 3.50)


Tali kaki atau tali ulat pun ada jual. Satu set RM 3.50. Cantik dan kemas buatan tangannya. Siapa yg berminat saya bole poskan. Selalunya tali ini di hantar terus kekedai burung, tp kali ni stock agak byk dan boleh dijual kepada org yg mengunjungi blog saya.
1. No 8 tembaga keras
2. Beli je terus pakai tak payah nak simpul2

3 comments:

pemuda said...

+ pos brapa rm ?

Amat Terkukur said...

Pos express RM3.00 je. Pasti sampai

amir said...

macam2 ada...

Post a Comment

Popular Posts