Terkukur.....Terkukur.....Terkukur...

Masa ke semasa aku akan update blog ini. Aku akan cuba masukan semua peralatan memikat burung terkukur ini seperti cetok, racik, tumang, jebak, pelbagai dan saiz sangkar layang dgn harga berpatutan dan kualiti yg terjamin. Sesiapa yg belum ada atau nak tambah koleksi call aje Amat Kraft Enterprise di 019 - 3414023 & 013 - 6003376.





Photobucket













Friday, March 18, 2011

Mafla for sale 2 pcs/ tinggal 1 lagi - Sold out 1/4/2011


Kain Mafla atau kelambu askar pun ada, kali ni kainnya di import terus dari Singapore.
1. 2 helai untuk 1 set.
2. Siap jahit dan terus bole pakai.
3. Sesuai untuk memikat ayam dan burung.

Tinggal 1 set lagi mafla ni, 1 set dah pos ke Norzaidi dari Kedah. Terima kasih byk2 kerana menggukan mafla ini. Lepas ni nak duduk 1 meter dari pikat pun takpa, pikat pun selamat.

8 comments:

baizal said...

saya nak p seremban malam rabu ni,nak tanya mafla ni berapa?pastu saya nak tanya sangkar yg rm60 tu ada lg ka?

Amat Terkukur said...

Mafla ni 45 untuk 1 set. 1 set ada 2 helai. Sangkar 60 tu dah abis. Stock baru bulan 4 nanti.

baizal said...

owhhh..da abis..saya pun xjd nk mai seremban mlm rabu kelmarin..saya nak mafla ni.mcm mana nk order?

Amat Terkukur said...

Nanti abg tinggalkan no phone. Semalam mafla sampai stock baru 5 unit. saya bole poskan tak jadi masalah.

shamie said...

jangan lupa mafla untk saya,klu dah ada call
019-3810058 atau 012-3112505

muhammadfaizzainol said...

mafla satu,, kalu ad call sy 0125529572

Amat Terkukur said...

Salam semua, mafla akan sampai dan siap jahit pada sebelum 15/06/2011. Harap maaf kerana mafla di beli terus Singapore.

shamie said...

Mafla yg sy oder dah di terima pada 16/06/2011.
Tq.

Post a Comment

Popular Posts