Sunday, April 10, 2011
Cetok kayu bakar for sale RM 230.00 / Sudah dijual 27/4/2011
Cetok kayu bakar ni bersaiz 7 x 11 siap sepenuhnya ptg td, dan hendak dijual. Menggunakan isi
rotan. Memang cantik dan kemas buatan tangannya. Jgn lepaskan cetok ni lambat dan terhad buatanya. Saiz agak besar dari cetok sebelum ini. Pikat kg dan kacuk memang sesuai, kerana luas dan bekas makan/minum di sediakan sekali.
1. Harga - RM 230.00.
2. Menggunakan isi rotan bukan kulit rotan.
3. Stock ready 1 biji je.
4. Sapa nak bole call Amat Kraft 012 - 698 3304
Cetok ini telah di beli oleh Abg Kamal dari Jengka 3. Terima kasih, kerana berurusan dgn saya. Ada apa2 bole call Amat Kraft Enterprise. Lepas ni byk cetok yg siap, jgn lepaskan.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Popular Posts
-
Jebak merbok ni sudah siap sepenuhnya, sesiapa yg nak cuba buah tangan Abg seremban ni jgn lepaskan peluang ini. Selalunya belah utara yg t...
-
Jebak merbok siap sepenuhnya dan bole digunakan, berminat bole menghubungi Amat di talian 012 - 698 3304. 1. Harga - RM 260.00 2. Pos b...
-
Racik pandan ini qualitynya memang tidak dapat dinafikan :- 1. 25 mata untuk satu kepala 2. Menggunakan tangsi nippon dan perambut pan...
-
Jebak merbok 2nd hand ni nak jual. Dibuat menggunakan dawai tembaga. Tuannya tak mikat lagi denak pun dah takda, siapa cepat dialah yg pu...
-
Sangkar merbuk ini sesuai untuk pikat merbok. Kalau pakai sangkar ini tahan lama. Kalau sangkar buluh mudah reput dan mudah patah jika...
-
Racik no 8 double ni model baru, tangsi dupon dan perambut benang braded sulaman emas. 1. Harga - RM 70.00 siap pos laju. 2. 25 mata.
-
Sangkar ekonomi for sale, berminat bole menghubungi Amat di talian 012 - 698 3304. Sangkar ini sesuai dgn burung baru dan pikat. 1. Harg...
-
Racik ini ada lg stock sebanyak 5 kepala. Sesiapa berminat nak cuba atau nak tambah koleksi sila hubungi saya segera. 1. RM 65.00 untuk sa...
-
Model baru ni siap tadi, stock ready 1 unit je. Sesiapa berminat bole call. Hantar cara pos dan datang sendiri ke Panchor Jaya seremban pu...
0 comments:
Post a Comment