Terkukur.....Terkukur.....Terkukur...

Masa ke semasa aku akan update blog ini. Aku akan cuba masukan semua peralatan memikat burung terkukur ini seperti cetok, racik, tumang, jebak, pelbagai dan saiz sangkar layang dgn harga berpatutan dan kualiti yg terjamin. Sesiapa yg belum ada atau nak tambah koleksi call aje Amat Kraft Enterprise di 019 - 3414023 & 013 - 6003376.





Photobucket













Sunday, February 27, 2011

Sangkar layang kayu bakar for sale 2 biji (RM 250.00) / Sold out


Sangkar layang kayu bakar ni minggu depan siaplah. Tak banyak tinggal nak repair dan tembak clear je lagi. Siapa berminat bole cuba sangkar layang ni memang puas hati.

4 comments:

ayamskudai@yahoo.com said...

salam,
sgkr layang tangkai tu dah siap ke...kalau dah siap masukan dlm blog..hehehe

sai said...

salam, sy berminat..tapi duduk kota tinggi, boleh hantar ke...duit minyak sy bayar. tk

Amat Terkukur said...

tak jadi masalah, comfirm je terus boleh hantar ke lokasi. nanti tinggalkan no tipon

shidah said...

takda sangkar layang lagi ke..yg kat atas tu mcm lawa gtu..
saye org singapura...

Post a Comment

Popular Posts