Terkukur.....Terkukur.....Terkukur...

Masa ke semasa aku akan update blog ini. Aku akan cuba masukan semua peralatan memikat burung terkukur ini seperti cetok, racik, tumang, jebak, pelbagai dan saiz sangkar layang dgn harga berpatutan dan kualiti yg terjamin. Sesiapa yg belum ada atau nak tambah koleksi call aje Amat Kraft Enterprise di 019 - 3414023 & 013 - 6003376.





Photobucket













Sunday, February 20, 2011

Last cetok for sale, (RM 200.00) - 23/02/2011 / Sudah di jual 26/2/2011


Cetok ni memang muat bakul moto, kerana di buat khas untuk memudahkan memikat, ada 1 je tinggal. Siapa berminat bole menghubungi saya.
1. Harga RM 200.00


Cetok ni yg terakhir, cetok baru belum siap lg. Siapa berminat bole call segera

Cetok ni dah di beli pagi td oleh Mr Kumar dari Nilai.  Kebetulan arini dah dapat gaji, barang ada depan mata terus rembat. Tima kasih kumar

5 comments:

longkedah-rehat said...

salam
memang cantik cetok ni.kemas bentuknya.

Amat Terkukur said...

Tima Kasih Long diatas sokongan. Jgn rehat lama2 Long, Long sgt di perlukan dalam dunia memikat ini.

Unknown said...

catok nie ade lgi x?

Amat Terkukur said...

model ni dah abis, kalau kulit rotan yg harga RM260.00 tinggal sebiji.

said said...

bagaimana caranya mendapatkan cetok ini, saya tinggal di aceh (indonesia)

Post a Comment

Popular Posts