Terkukur.....Terkukur.....Terkukur...

Masa ke semasa aku akan update blog ini. Aku akan cuba masukan semua peralatan memikat burung terkukur ini seperti cetok, racik, tumang, jebak, pelbagai dan saiz sangkar layang dgn harga berpatutan dan kualiti yg terjamin. Sesiapa yg belum ada atau nak tambah koleksi call aje Amat Kraft Enterprise di 019 - 3414023 & 013 - 6003376.





Photobucket













Tuesday, March 19, 2013

Tumang Botol - RM45.00 sepasang / Sold out


Tumang botol ini adalah asesori memikat, kualiti memang terbaik tak berkarat dan tak mudah bengkok. Berminat je call Amat, stock tak byk sampai 10pcs kengkawan dah rembat tinggal 4 pasang je.

1. Harga RM45.00

2 comments:

alfa dino said...

salam saudara Amat
ada lg ke tumang botol ni
kalo ads sms sy 0182679869 ( dino ) area klang..

alfa dino said...

salam saudara Amat
ada lg ke tumang botol ni
kalo ads sms sy 0182679869 ( dino ) area klang..

Post a Comment

Popular Posts