Terkukur.....Terkukur.....Terkukur...

Masa ke semasa aku akan update blog ini. Aku akan cuba masukan semua peralatan memikat burung terkukur ini seperti cetok, racik, tumang, jebak, pelbagai dan saiz sangkar layang dgn harga berpatutan dan kualiti yg terjamin. Sesiapa yg belum ada atau nak tambah koleksi call aje Amat Kraft Enterprise di 012 - 698 3304.


Photobucket






Friday, August 12, 2011

Sangkar layang tangkai besi for sale - Tinggal 1 biji lagi ( Sold out)

Sangkar layang tangkai besi ni tinggal sebiji je lagi, siapa yg nak cuba model ini bole call Amat Kraft di talian 012 - 698 3304. Kali ni model agak labuh dari yg dulu. Pemikat takan dpt makan taiknya.

1. Harga RM 180.00
2. Pos Malaysia - RM 20.00 ( 4-5 hari waktu bekerja)


Sangkar ni dah abis, last sekali Mr Kian From perak yg beli. Thank Mr Kian

2 comments:

ayamskudai@yahoo.com said...

salam..laris mcm kueh bazar ramadan..tahniah..

Amat Terkukur said...

Dah ada org tempah bang, apa2 pun terima kasih Abg kahar yg banyak membantu.

Post a Comment

Popular Posts