Terkukur.....Terkukur.....Terkukur...

Masa ke semasa aku akan update blog ini. Aku akan cuba masukan semua peralatan memikat burung terkukur ini seperti cetok, racik, tumang, jebak, pelbagai dan saiz sangkar layang dgn harga berpatutan dan kualiti yg terjamin. Sesiapa yg belum ada atau nak tambah koleksi call aje Amat Kraft Enterprise di 019 - 3414023 & 013 - 6003376.





Photobucket













Friday, July 1, 2011

Tumang tembaga RM 10.00

Tumang tembaga ni kat kedai burung pun ada, tp yg ni special sikit, confirm je hantar sampai depan pintu.
1. Harga RM 10.00
2. Pos RM 5.00 pasti sampai.
3. Stock ready 5 pasang

3 comments:

Serama Skudai said...

http://amatterkukur.blogspot.com/2011/07/tumang-tembaga-rm-1000.html

ada lagi x yang nie?

Amat Terkukur said...

Tumang tembaga ini ada byk.......... nak berapa pasang?

Serama Skudai said...

kalau boleh nak 2 pasang,macam maner?sekali ngan pos jumlah RM25?

Post a Comment

Popular Posts

Blog Archive