Terkukur.....Terkukur.....Terkukur...

Masa ke semasa aku akan update blog ini. Aku akan cuba masukan semua peralatan memikat burung terkukur ini seperti cetok, racik, tumang, jebak, pelbagai dan saiz sangkar layang dgn harga berpatutan dan kualiti yg terjamin. Sesiapa yg belum ada atau nak tambah koleksi call aje Amat Kraft Enterprise di 019 - 3414023 & 013 - 6003376.





Photobucket













Tuesday, November 30, 2010

Cetok for sale ( Tinggal 2 biji lg)

Cetok yg pintu terbukak ini masih ada lg, sapa berminat bole call saya kerana 15/12/2010 akan di hantar di kedai burung Banting. Stock di kedai sudah abis.

2 comments:

akim mustaqim said...

salam..nk tanya,d mn sy boleh dptkn stok sangkar burung mcm gambar d atas d area Johor Bahru.kalo ade boleh bg alamatnya?

Amat Terkukur said...

Tak payah pergi ke johor, kat seremban pun ada. Nak berapa byak bang bole buat tak jadi masalah.

Post a Comment

Popular Posts